Συστήματα ασφαλείας - Συναγερμοί

H εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και απαιτείται να εγκαθίστανται εξελιγμένα συστήματα συναγερμού τα οποία θα πρέπει να πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Επίσης ένα σύστημα συναγερμού για οικιακό χώρο θα πρέπει να είναι απλό στη χρήση , αξιόπιστο και λειτουργικό.

Η αξιοπιστία και η ασφάλεια ενός συστήματος συναγερμού εξαρτάται και επηρεάζεται σε μέγιστο βαθμό από τον τρόπο εγκατάστασής και προγραμματισμού του.

Το καλύτερο σύστημα ασφαλείας αν δεν εγκατασταθεί και προγραμματιστεί σωστά, ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά, να δημιουργεί ψευδή συμβάντα συναγερμού και στο τέλος να μην παρέχει την αναμενόμενη ασφάλεια.

Έτσι τα κύρια σημεία όσον αφορά το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας είναι να υπάρχει σωστή μελέτη ασφαλείας του χώρου, να επιλέγονται συστήματα συναγερμού τα οποία να έχουν υποβληθεί σε ελέγχους και δοκιμές και τέλος να εγκατασταθούν – προγραμματιστούν με γνώμονα την καλή λειτουργία και την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Στην εταιρεία μας το τεχνικό προσωπικό είναι σε θέση να εγκαταστήσει μέσα σε λίγες ώρες ένα σύστημα συναγερμού χωρίς να δημιουργούνται μερεμέτια ή να χρειάζονται πρόσθετες εργασίες στο χώρο σας όπως βαψίματα, σοβατίσματα κλπ.

Αναλαμβάνουμε

  • Συναγερμοί οικιών, καταστημάτων, αποθηκών
  • Κλειστά κυκλώματα παρακολουθήσεως, ( κάμερες – μικρόφωνα ) καταγραφή, παρακολούθηση από το κινητό, τον υπολογιστή ή σε κάποιο κανάλι στην τηλεόραση της οικίας
  • Δες το μπαλκόνι σου, το αμάξι σου, τον ακάλυπτο, τον κήπο, από την τηλεόραση στο δωμάτιο η στο σαλόνι
  • Σύστημα πυρανίχνευσης απλό ή διευθυνσιοδοτούμενο
  • Access control, επιλεκτική πρόσβαση σε χώρους, και με πλήρη καταγραφή των συμβάντων.

Συστήματα συναγερμού JABLOTRON

Συστήματα συναγερμού JABLOTRON 100 και 100+

Το σύστημα συναγερμού JABLOTRON JA -100 έχει νέο επαναστατικό τρόπο λειτουργίας. Ο χειρισμός του είναι εύκολος και φιλικός προς τον χρήστη.

Είναι πολυλειτουργικός, εκτελώντας μέχρι 32 εντολές αυτοματισμού και προσβάσιμος από οποιαδήποτε συσκευή έχει σύνδεση στο internet.

Είναι ποιοτικός και χρειάζεται επαγγελματική εγκατάσταση και ρύθμιση.

Μπορεί να τοποθετηθεί και να δουλεύει ενσύρματα ή ασύρματα ή και σε συνδυασμό αυτών.

Μπορεί να ασφαλίσει από ένα έως δώδεκα διαμερίσματα με έναν κεντρικό πίνακα. Ιδανικό για πολυκατοικίες και σύνθετες πολυώροφες μονοκατοικίες.

Ασφαλίζει και τους κοινόχρηστους χώρους, με μια κίνηση, χωρίς καλώδια, παράλληλα με τους άλλους χρήστες. Είναι σε θέση να παγιδεύσει μέχρι και 15 αυτοκίνητα της πολυκατοικίας ή ακόμα και στην γειτονιά.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για εγκατάσταση των συστημάτων συναγερμού JABLOTRON JA-100 και JABLOTRON JA-100+.

Αναλυτικότερα:

Το  Jablotron 100 και 100+ είναι ένα  ψηφιακό σύστημα συναγερμού με επαναστατικό τρόπο χειρισμού.

Ασύρματο ή ενσύρματο έχει σχεδιαστεί για την ασφάλεια αλλά και την προστασία της περιουσίας  σας.

Ταυτόχρονα είναι φιλικό προς τον χρήστη.

Κατάλληλο για οικιακή χρήση, καταστήματα, γραφεία, αποθήκες, εργαστήρια, σκάφη αναψυχής και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε να προστατέψετε.

To Jablotron 100 μπορεί να αναφέρει (και) σε εσάς: παρουσία, διάρρηξη, πυρκαγιά, προβλήματα υγείας, επίθεση και άλλους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν στον χώρο σας.

Είναι σε θέση να αναφέρει και σε Κέντρα Λήψεως Σημάτων με πέντε διαφορετικά πρωτόκολλα.

Άμεση και δωρεάν ενημέρωση, χάρη στην επίσημη δωρεάν εφαρμογή (App) που διαθέτει σε όποια κινητή συσκευή εσείς  χρησιμοποιείτε, αλλά και σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ευχρηστία

Πανεύκολο στον χειρισμό, χάρη στην απλότητα σχεδιασμού του.

Η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση των τμημάτων του συστήματος είναι απλή, κατανοητή και εύκολη.

Δεν χρειάζεστε πολυσέλιδα εγχειρίδια για την εκμάθηση της χρήσης του.

Μέσω της επίσημης και δωρεάν εφαρμογής,  έχετε την δυνατότητα πρόσβασης άμεσα στο ιστορικό για όλα τα συμβάντα, και απομακρυσμένα.

Ευελιξία και επεκτασιμότητα

Το Jablotron 100 δεν είναι μόνο ένας εύχρηστος ψηφιακός συναγερμός.

Μπορεί  να χρησιμοποιηθεί με διαφόρους τρόπους καθώς μπορεί προσαρμοστεί στις ανάγκες του πελάτη.

Αυτό το καταφέρνει χάρη στην υψηλή του τεχνολογία αλλά και στην επεκτασιμότητα του.

Μέσω των διαφόρων τύπων ψηφιακών αισθητήρων που διαθέτει, αλλά και με την ενσωμάτωση και μετατροπή σε ψηφιακούς όλων των άλλων αναλογικών αισθητήρων από άλλα αναλογικά συστήματα.

Το αποτέλεσμα είναι να μπορεί ο πελάτης να αντικαταστήσει το παλιό του αναλογικό σύστημα με τα εξαρτήματα που ήδη διαθέτει τοποθετημένα (ανιχνευτές, παγίδες) και να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δυνατότητες με χαμηλό κόστος.

Τέλος, με το Jablotron 100, ο κάθε χρήστης μπορεί να κάνει διάφορους άλλους ηλεκτρικούς αυτοματισμούς (έως 32 εντολές), με απομακρυσμένη εντολή ή με τα 20  χρονοπρογράμματα, όπως άνοιγμα πόρτας γκαράζ, έλεγχος φωτισμού, ενεργοποίηση θέρμανσης, επανεκκίνηση του modem, εκκίνηση της ανακυκλοφορίας κ.α.

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Ο συνδυασμός ασύρματων και ενσύρματων αισθητήρων εγγυάται ότι η εγκατάσταση του συστήματος του συναγερμού Jablotron 100 θα είναι προσαρμοσμένη στα μετρά σας χωρίς να υπάρχει κάποια αντιαισθητικό αποτέλεσμα στον χώρο σας.

Εγκατάσταση κυκλωμάτων παρακολούθησης

Η κάμερα GSM είναι ένα επαγγελματικό ασύρματο σύστημα ασφαλείας που επιτρέπει γρήγορη και απλή εγκατάσταση. Σε ένα προϊόν θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για την εξασφάλιση ή την παρακολούθηση μιας περιοχής.

Η κάμερα GSM είναι κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Είναι ιδανική για σπίτια και κήπους, χώρους της εταιρίας, των αποθηκών, των παιδιών, οχημάτων, σκαφων αναψυχής και αντικειμένων άξιας. Τοποθετήστε την παντού.

Η κάμερα αυτή μεταφέρει τα δεδομένα μέσω της κινητής τηλεφωνίας σε Cloud.

Τα δεδομένα της καταγραφής κρατούνται για ένα μήνα. Διαθέτει απομακρυσμένη πρόσβαση και αλλαγή ρυθμίσεων.

Χειρισμός εξ αποστάσεως

Η υψηλή τεχνολογία που διαθέτει το σύστημα συναγερμού Jablotron 100 υποστηρίζεται από δωρεάν εφαρμογή που παρέχεται με την αγορά του.

Με την εφαρμογή αυτήν μπορείτε να χειριστείτε όλους τους τομείς του συναγερμού, να τους κλειδώσετε / ξεκλειδώσετε.

Λαμβάνετε όλες τις αναφορές για πιθανές παραβιάσεις ή αναφορά από αισθητήρες για ό,τι άλλο έχετε τοποθετήσει πάνω στο σύστημα (πλημμύρα, φωτιά).

Η εφαρμογή αυτή μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα μοντέρνα λογισμικά (IOS, Android, Windows) καθώς και σε σταθερούς υπολογιστές, laptop ή tablet δίνοντας στον χρήστη πλήρη ενημέρωση με κλήση, e-mail και με SMS χρησιμοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας ή μέσω του διαδικτύου.

Συστήματα συναγερμού Paradox

Η Paradox Security Systems Ltd ιδρύθηκε στο 1989 στο Μόντρεαλ του Καναδά και άφησε αμέσως το στίγμα της κατασκευάζοντας μία σειρά  εντυπωσιακών ανιχνευτών κίνησης. 

Το 1994 ξεκίνησε την παραγωγή κεντρικών πινάκων συναγερμού, ενώ το 1996 ακολούθησε το σύστημα DIGIPLEX, το οποίο διαθέτει κρυπτογραφημένο πρωτόκολλο επικοινωνίας, επεκτάσιμο μέσω τεχνολογίας Bus, ενώ το 2001 βγάζει στην αγορά τη βραβευμένη κεντρική μονάδα Magellan, συνοδευόμενη με άλλα ασύρματα συστήματα.

Τα τελευταία χρόνια η Paradox έχει ρίξει το βάρος σε προγράμματα υπολογιστών και τη συμμετοχή τους σε συστήματα ασφαλείας. Τα προϊόντα της  διανέμονται σε πάνω από 100 χώρες.

Συστήματα συναγερμού Eclipse

Τα συστήματα συναγερμού Eclipse προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών προϊόντα σε κατοικίες και επιχειρήσεις από το 2000. Ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις και χρησιμοποιώντας βέλτιστα υλικά, θεωρείται σήμερα μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες παγκοσμίως.

Εξειδικευμένη στα κλειστά συστήματα παρακολούθησης και τα συστήματα συναγερμού, η Eclipse προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο σε κατοικίες όσο και σε επιχειρήσεις, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς την προμήθεια και τοποθέτηση συστημάτων που εξυπηρετούν με ακρίβεια τις ανάγκες του κάθε χώρου και τις επιθυμίες του πελάτη.

Αντικλεπτικά μηχανήματα παραγωγής ομίχλης - καπνού

Το αντικλεπτικό μηχάνημα παραγωγής ομίχλης – καπνού ενσωματώνει την τελευταία λέξη της καινοτομίας στα αντικλεπτικά συστήματα, αποτελώντας ιδανική λύση προστασίας για κάθε εσωτερικό χώρο.

Πρόκειται για μία συσκευή που ενεργοποιείται σε περίπτωση εισβολής και μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα εξαπολύει ένα πολύ πυκνό σύννεφο ομίχλης δημιουργώντας μηδενική ορατότητα. Αποτέλεσμα:  ο εισβολέας αποπροσανατολίζεται πλήρως και τρέπεται σε φυγή, ενώ καθίσταται αδύνατο να ολοκληρώσει οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια όπως κλοπή ή βανδαλισμό.

Η ομίχλη που παράγεται είναι μη-τοξική και απόλυτα αβλαβής για ανθρώπους και ζώα, ενώ δεν καταστρέφει τα έπιπλα και τα αντικείμενα του σπιτιού, αφού μόλις διαλυθεί, δεν αφήνει κανένα κατάλοιπο στις επιφάνειες του χώρου. Στην συνέχεια γίνεται αντικατάσταση της ανταλλακτικής φιάλης, με μικρό κόστος.

Μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ή να ενσωματωθεί εύκολα σε οποιοδήποτε υφιστάμενο σύστημα συναγερμού χωρίς να απαιτούνται οικοδομικές εργασίες και να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο / σημείο όπως σε τοίχο ή σε κάποια γωνία. Είναι ιδανικό για μικρούς και μεγαλύτερους χώρους (οικίες, γραφεία, καταστήματα, αποθήκες κλπ).

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα ανάλογα με τα κυβικά μέτρα του χώρου που θέλουμε να καλύψουμε και σε περίπτωση που ο χώρος είναι πολύ μεγάλος, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης περισσότερων από ένα ή δύο μηχανήματα, τα οποία θα εξαπολύουν την ομίχλη από διαφορετικά σημεία.

 

Ενδεικτικές μάρκες: Xtratus, URfog, Cloud, Naebula

Κάμερες

Οι κάμερες στις μέρες μας αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας.

Μπορούμε να τις τοποθετήσουμε για ιδιωτική χρήση είτε για κοινόχρηστη.

Στην αποθήκη, σε κατάστημα, στο εξοχικό, σε είσοδο πολυκατοικίας ή όπου αλλού επιθυμείτε.

H επιχείρηση μας τοποθετεί υψηλής ποιότητας κάμερες για μεγίστη απόδοση και ευκρίνεια στην εικόνα.

IP - HDCVI Κάμερες

Οι κάμερες ΙΡ είναι ψηφιακές κάμερες οι οποίες συνδέονται διαδικτυακά στο καταγραφικό ή σε κάποιον απομακρυσμένο server (Cloud).

Οι αναλογικές κάμερες HDCVI έχουν ανάλυση εικόνας πολλών mega pixel.

Η εικόνα τους μπορεί να εμφανισθεί σε όποια συσκευή θέλετε, όπως PC, laptop, smart-phones, tablets, σε ζωντανή μετάδοση για άμεση επιθεώρηση του χώρου που επιθυμείτε.

Η καταγραφή της εικόνας είναι διαθέσιμη για αναπαραγωγή απομακρυσμένα, χωρίς να σταματά η εγγραφή.

Καταγραφικό

Το καταγραφικό ή ο server, είναι ο αποθηκευτικός χώρος όπου αποθηκεύεται η καταγραφή από κάθε κάμερα.

Η καταγραφή είναι διαθέσιμη για αναπαραγωγή ακόμα και απομακρυσμένα.

Με την χρήση ειδικού λογισμικού ( video analytics ) μπορούμε να εντοπίσουμε και να ειδοποιηθούμε για:

  • Απώλεια ή τοποθέτηση πράγματος
  • Παραμονή ενός ατόμου σε ένα σημείο για πάνω από τον χρόνο που θα ορίσουμε.
  • Παρουσία ατόμου ή αυτοκινήτου
  • Κατεύθυνση
  • Φωτιά, κτλ.

Access control

To Access control έρχεται και σε απλή μορφή με ασύρματα χειριστήρια για κάθε σύστημα.

Τοποθετούμε μεταλλικούς καρταναγνώστες αντιβανδαλιστικού τύπου για εξωτερικούς χώρους, με πλήκτρα ή χωρίς.

Η είσοδος / έξοδος σε κάποιο κτίριο πλέον ελέγχεται απόλυτα.

Έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε πρόσβαση σε ιδιαίτερους χώρους, π.χ. αποθήκη ύλικων ή ταμείο, μόνο σε όσους εμείς επιθυμούμε.

24ωρη τεχνική υποστήριξη βλαβών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις

211 7702222
697 9666610