Αυτοματισμοί

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Αυτοματισμοί

Η εταιρία μας έχοντας εμπειρία στον σχεδιασμό και κατασκευή κεντρικών συστημάτων ελέγχου, διαχείριση ενέργειας και στον αυτοματισμό, αναλαμβάνει ολοκληρωμένα έργα (συναρμολόγηση, εγκατάσταση, πίνακες αυτοματισμού, προγραμματισμός, θέση σε λειτουργία) όσο και επί μέρους κατασκευές και υπηρεσίες.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς. Η εξειδίκευσή μας στον χώρο του αυτοματισμού, μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε νέο έργο, όπως και σε έργα αναβάθμισης υφιστάμενης εγκατάστασης, χρησιμοποιώντας δε τα πλέον σύγχρονα μέσα παραγωγής και σχεδίασης. Η συναρμολόγηση και υλοποίηση των εγκαταστάσεων δημιουργούνται με πιστοποιημένα υλικά μεγάλων εταιριών, όπως SIEMENS, Honeywell, TELEMEQANIQUE, ABB, HAGER, GENERAL ELECTRIC.

Η φιλοσοφία μας είναι, ο πελάτης να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων του και συγχρόνως να μειώσει το κόστος παραγωγής του. Αυτό επιτυγχάνεται, με το να μελετάμε, να προτείνουμε και να υλοποιούμε την εγκατάσταση, που ικανοποιεί απόλυτα τις προδιαγραφές ποιότητας προϊόντος του πελάτη μας, ακολουθώντας την εξέλιξη και νέες τεχνολογίες ώστε ταυτόχρονα να επιτυγχάνεται το χαμηλότερο επιτρεπόμενο δυνατό κόστος λειτουργίας. Με γνώμονα τα παραπάνω καθώς και την διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, κατασκευή και προγραμματισμού πάσης φύσεως ηλεκτρικών αυτοματισμών σε κτίρια και βιομηχανίες με χρήση των τεχνολογιών instabus EIB KNX, προγραμματιζόμενων ελεγκτών (PLC), LOGO!, inverter κλπ. που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων και εγκαταστάσεων για :

  • Αυτοματισμούς βιομηχανίας
  • Αυτοματισμούς φωτισμού, για οικίες, γραφεία, βιομηχανία.
  • Ασύρματα συστήματα εντολών για φωτισμό, κίνηση.
  • Μελέτη, σχέδιο εφαρμογής, κατασκευή πινάκων αυτοματισμού για: αερισμό, εξαερισμό, κλιματιστικές μονάδες, ψύξη – θέρμανση άντληση, αυτόματο πότισμα με υποβρύχιες αντλίες ελεγχόμενες από αυτόματους ρυθμιστές πίεσης και παροχέτευσης της ποσότητας του νερού, φωτισμό, κίνηση, ανύψωση, πυρόσβεση, ψυκτικούς θαλάμους.
  • Διόρθωση συνημιτόνου φ
  • Συστήματα ογκομέτρησης παντός τύπου δεξαμενών για υγρά, με ψηφιακή ένδειξη και αναλογικές εξόδους για την προειδοποίηση και τον έλεγχο της χαμηλής στάθμης της δεξαμενής, με φάρο, σειρήνα, με γραπτό μήνυμα, ή με κλήση σε τηλέφωνο.
  • Αυτοματισμούς για την παραγωγή, αξιοποίηση και διαχείριση του ζεστού νερού.

24ωρη τεχνική υποστήριξη βλαβών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις

211 7702222
697 9666610

Close Menu